Tigle metalice BILKA

Puncte forte ale tiglei metalice BILKA

  • Durata de viata: Un acoperis din tigla metalica montat conform recomandarilor specialistilor trebuie sa aiba aceeasi durata de viata ca si constructia pe care a fost montat, minimum 50 – 60 de ani. Tigla metalica este rezistenta la ploaie, vant, ninsori, mucegai, astfel incat acoperisul de tigla metalica nu va fi afectat de acestea.
  • Greutate: Rezistenta si greutatea redusa fac din tigla metalica concurentul favorit la titlul de cea mai buna invelitoare. Pe un acoperis de 200 mp se va aseza o greutate de 1.000 kg in cazul tiglei metalice spre deosebire de cele 10.000 de kg in cazul tiglei clasice.
  • Etanseitate: Sistemul de prindere a modulelor de tigla metalica prin suprapunere si prindere cu suruburi autofiletante asigura etanseitate perfecta si nu permite scurgeri de apa sub invelitoare.
  • Rezistenta la foc: Grad ridicat de rezistenta la propagarea si raspandirea focului
  • Estetica: Acoperisul trebuie sa puna în evidenta frumusetea clădirii . Tigla metalica este singura solutie de invelitoare care ofera o gama variata de culori, materiale si forma, astfel incat sa se potriveasca oricarui tip de constructie si sa se integreze cu stilul arhitectural al comunitatii din care face parte.