Tabla faltuibila RUUKKI

 

Tabla plana faltuibila se foloseste la suprafete mai complicate si ornamentale.

Tabla plana Ruukki folosita ca material de acoperire este usor de montat; asigura o prelucrare manuala si mecanica usoara si simpla.

In pachetul de accesorii sunt incluse elementele de prindere pe astereala care pot fi si mobile, pentru preluarea dilatarilor.

In combinatie cu inalta calitate a otelului folosit, tabla plana este perfect adaptata pentru acoperisuri cu forme complexe si in plus,
prezinta rezistenta la folosire indelungata.

Otel scandinav, calitate premium

2

Tabla pentru faltuit Ruukki EMKA a fost dezvoltata pentru profesionisti, fiind utilizata la realizarea sistemelor de acoperisuri si fatade faltuite.

Are la baza tehnologie de ultima generatie si este realizata din otel moale, de cea mai buna calitate, cu provenienta de la fabricile SSAB din Scandinavia.

Posibilitati arhitecturale fara limite

Tabla pentru acoperisuri faltuite de la Ruukki este un produs îndragit de arhitecti, proiectanti si montatorii cu traditie în acoperisuri, în
special datorita proprietatilor sale de deformabilitate si maleabilitate fara a fi afectat sau distrus stratul de vopsea, permitând realizarea
unor învelitori cu adevarat spectaculoase.

Este disponibila într-o gama variata de culori, fiind recomandata atât pentru cladirile cu arhitectura moderna, ce prezinta forme atipice si îndraznete ale acoperisului, cât si pentru cladirile monumente istorice, pentru care se doreste renovarea si pastrarea aspectului traditional.

Se utilizeaza îndeosebi la acoperisurile cu panta mica.

5

Un acoperis “tailor-made”, pentru case cu personalitate

7

Profilul se realizeaza direct la santier, prin faluire manuala sau mecanica, cu ajutorul unor echipamente si scule speciale.

Pot fi realizate atât învelitorile cât si accesoriile metalice pentru acoperis.

Profilele se îmbina prin falturi simple sau duble, perfect etanse, cu un aspect estetic de neegalat.

Gradul mare de formabilitate si maleabilitate permite realizarea profilelor chiar si la temperaturi foarte scazute, de pâna la -15o C.

Acest lucru faciliteaza desfasurarea activitatii în santier indiferent de anotimp, atunci când situatia o impune.

Cea mai mare rezistenta la coroziune si UV

Acoperisurile realizate din tabla faltuibila Ruukki EMKA au o durata foarte mare de viaa, prezentând cea mai mare rezistenta la coroziune, la impuritati, la zgârieturi sau la intemperii.

Culoarea se pastreaza ca noua, chiar si dupa zeci de ani de actiune a radiatiei UV sau a celor mai capricioase conditii meteorologice.

4