Promotie tigle metalice NOVATIK NATURA

Promotie tigle metalice NOVATIK NATURA

In perioada 1 septembrie – 15 octombrie 2020 poti achizitiona profilele Novatik NATURA SLATE (culoare Dark Moon), NATURA WOOD (culoare Dark Moon) si NATURA ROMAN (culorile Brown Earth, Dark Moon si Sand) si iti oferim GRATUIT 10% din numarul de module comandate.

#Promotia este valabila pentru comenzi ce contin sistem complet Novatik (tigla metalica, accesorii, folie si sistem drenaj) si numai pentru acoperisuri cu o suprafata minima de 100 mp.

PRODUSE IN PROMOTIE

Novatik NATURA inseamna un panou din otel de cea mai buna calitate, protejat anticoroziv cu Al-Zn pe ambele fete, peste care, cu ajutorul unei rasini acrilice, este aplicata roca vulcanica tratata termic (pana la 900 C⁰), tratament ce ofera culorii stabilitate sporita la ultraviolete. Ultimul strat de lac acrilic transparent confera stralucire si rezistenta mecanica sporita. Faptul ca profilarea este anterioara aplicarii stratului de piatra, genereaza o acoperire controlata si uniforma ce exclude aparitia  microfisurilor in straturile aplicate.

Gratie acoperirii cu roca vulcanica, Novatik NATURA este unul dintre cele mai silentioase acoperisuri metalice si reprezinta una dintre cele mai sigure si eficiente solutii impotriva caderilor abundente de zapada si grindina. Sistemul de fixare cu prindere paralela cu planul acoperisului ofera o rezistenta sporita impotriva vanturilor extreme, iar dimensiunea redusa a modulelor Novatik NATURA minimizeaza efectele dilatarii si contractarii generate de diferentele mari de temperatura. Rezultatul este o invelitoare durabila, care confera avantajele estetice ale acoperisurilor traditionale, cum ar fi sindrila de lemn, tigla sau ardezia, pastrand in acelasi timp toate avantajele unui acoperis metalic:

  • rezistenta sporita la coroziune si greutate redusa;
  • usor de instalat, extrem de durabil;
  • aspect estetic peste asteptari, necesita ingrijire minima;
  • forme si profile distincte;
  • respect pentru natura: 100 % reciclabil.

Invelitorile metalice cu acoperire de roca vulcanica sunt considerate de multi ca fiind cele mai durabile invelitori metalice, pastrand insa aspectul natural si fiind eficiente din punct de vedere energetic si ecologic.

AVANTAJE

1. DESIGN DEOSEBIT SI VERSATILITATE

Popularitatea crescanda a invelitorilor din otel cu acoperire de roca vulcanica se datoreaza in primul rand solutiei oferite de aceste sisteme, alaturi de o gama variata de stiluri si modele disponibile. In gama Novatik NATURA am ales patru profile care recreaza aspectul invelitorilor consacrate: NATURA CLASSIC – profil ce aminteste de tigla traditionala de pretutindeni, NATURA WOOD – de frumusetea naturala a acoperisului din sindrila de lemn, NATURA SLATE – de aspectul deosebit al ardeziei si NATURA ROMAN – de arhitectura acoperisurilor mediteraneene. Acoperisul Novatik NATURA imprima un caracter unic, care rezoneaza perfect cu persoanele aflate in cautarea unui stil diferit ce poate sa le scoata din anonimat.

2. GARANTIE TEHNICA – 50 DE ANI

In timpul procesului de productie, panourile Novatik NATURA sunt supuse unor procedure si teste multiple de control al calitatii, rezultand unul dintre cele mai durabile si rezistente sisteme de acoperis de pe piata, fiind sustinut de o garantie tehnica de 50 de ani in sistem pro-rata. Acoperisurile Novatik NATURA sunt proiectate sa reziste testului timpului, fiind recomandate atat in proiecte rezidentiale cat si comerciale.

3. GARANTIE ESTETICA – 20 DE ANI

Fiecare modul Novatik Natura este finisat cu roca bazaltica, acoperita cu un strat ceramic ce trece printr-un proces de stabilizare a culorii la temperaturi de peste 900 grade Celsius, rezultand un acoperis a carui culoare este durabila si puternic rezistenta la ultraviolete. Alegand una din culorile Novatik, te vei bucura de NATURA chiar la tine acasa. Garantia estetica este de 20 de ani in sistem pro-rata.

4. DURABILITATE

Modulele Novatik NATURA sunt realizate din otel protejat anticoroziv pe ambele fete cu aliaj Aluminiu-Zinc, finisate cu roca vulcanica si au o rezistenta superioara de pana la 8 ori mai mare la coroziune decat alte acoperisuri din otel. Cu Novatik NATURA ai siguranta ca in cazul fenomenelor meteo severe (temperaturi extreme, precipitatii abunente) modulele nu se vor deforma din cauza dilatarii/contractarii si nu vor absorbi apa, evitand astfel riscul de a ingreuna invelitoarea. Acoperisurile noastre sunt avansate din punct de vedere tehnic, performante in conditii de vreme extrema, iar imbinarea perfecta a modulelor asigura o etansare optima impotriva intemperiilor.

5. PROTECTIE SI SIGURANTA IMPOTRIVA DEZASTRELOR NATURALE

Tigla metalica Novatik NATURA este produsa in panouri mici (module) pentru a va proteja casa chiar si in cazul fenomenelor naturale majore cum ar fi grindina, incendiile si cutremurele. Fixarea solida in planul invelitorii, realizata prin cuie, face aproape imposibila smulgerea acestora in cazul vanturilor puternice sau a furtunilor. Datorita structurii si materialelor folosite in compozitie, modulele Novatik NATURA nu sunt combustibile si nu se vor aprinde in cazul incendiilor. O greutate mai mica a invelitorii influenteaza pozitiv comportamentul in ansamblu al cladirii, reducand semnificativ riscul prabusirii in cazul cutremurelor.

6. ZGOMOT REDUS SI REZISTENTA LA ZAPADA

Acoperirea cu roca vulcanica a tiglelor metalice Novatik NATURA actioneaza ca o bariera fonica eficienta, reducand semnificativ zgomotul produs de ploaia torentiala, furtuna sau grindina. De asemenea, finisajul texturat al modulelor asigura aderenta zapezii, fara a mai fi nevoie de parazapezi, aceasta fiind retinuta pe acoperis pana cand se topeste in mod natural, eliminandu-se astfel pericolul alunecarilor de zapada.

7. GREUTATE REDUSA SI MONTAJ FACIL

Panourile metalice Novatik NATURA sunt usoare, avand o greutate de 6 kg/mp. Fiind o invelitoare cu greutate redusa este alegerea perfecta atat pentru clientii care opteaza sa-si renoveze acoperisul, cat si pentru cei care aleg instalarea unor noi sisteme de invelitori rezistente. Un acoperis usor reduce  costurile materialelor in ansamblu, costurile si timpul de executie al montajului si limiteaza disconfortul produs in timpul renovarilor. Sistemele Novatik NATURA sunt recomandate pentru pante de minim 12 grade.

8. PRIETENOS CU MEDIUL

Otelul 100% reciclabil, ecologic si eficient din punct de vedere energetic este unul dintre putinele materiale de constructie cu adevarat prietenoase cu mediul. Am dezvoltat acoperisurile Novatik NATURA respectand una dintre cele mai importante valori care ne caracterizeaza: respectul pentru oameni si mediu. Gandim in perspectiva, gandim responsabil!